עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
תיאור היין:
זהו היין הראשון שלנו שיוצר בסידורה, מהגפן הראשית ששתלנו. הענבים שנבצרו בעדינות רבה נבחרו בקפידה, על מנת להשיג את האיכות הטובה ביותר. כל התהליך יחד עם איכות האדמה היוצאת מן הכלל, מאפשר לנו ליצור את מאייה. במורכבותו המרשימה ועדינותו הארומטית, הוא מייצג באופן מופלא את אזור היין כמחווה לגאלורה.
מקור השם:
Ma'iy - MAÌA (בניב של גלאורה - סרדיניה) – פירושו הוא קסם
הגדרה:
ורמנטינו די גאלורה DOCG סופיריור
ענבים:
ורמנטינו 100%
בָּצִיר:
2019
אזור הכרם:
גאלורה, אזור סרדיניה (איטליה)
אדמה:
גרניט ומעט חולית
גוֹבַה:
300 מעל פני הים
תפוקה לכל דונם:
65 q.li/ha
אופן הגידול:
Spur pruned cordon
צפיפות שתילה:
5,600 צמחים / דונם
תהליך ייצור היין:
הענבים שנבצרו מקוררים ונשארים במיכל פלדת אל חלד (נירוסטה), למשך 2-3 ימים בטמפרטורה של 2 מעלות צלזיוס, לפני שהם נסחטים ברכות. תהליך זה מאפשר לנו לחלץ את מאפייניו הארומטיים היקרים של ורמנטינו החבויים בקליפת הענב.
טמפרטורת תסיסה:
15-16 צלזיוס
זמן התסיסה / תסיסה:
תסיסה ארוכה
הַבשָׁלָה:
Sur lies
תקופת הביקבוק:
קיץ 2020
רמת אלכוהול:
14%
יישון פוטנציאלי:
5 שנים
הגדרות טעימה:
עין: צהוב קש עמוק.
אף: פרי צהובה ופרחים לבנים. הרמוני ועדין.
פה: רענן ופירותי, עם איזון טוב בחך וסיומת של שקד מריר, מה שאופייני לענב הורמנטינו.
אִחסוּן:
מגישים בטמפרטורה של 12-13 מעלות צלזיוס
דגם: | maia |