עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
תיאור היין:
האזור שלנו נחשב גם למולדתם של ענבי הקאניולארי. כאן הם מעובדים כבר מזמנים קדומים באדמה גירנית אידיאלית במיוחד לענבים מן הזן זה. הענב מרתק על ניחוחותיו המודגשים של דובדבן המרסקה בעל צבע האודם היפהפה וטעמו עשיר ומלא. באקו מוקדש לכל אלה שרוצים להתפנק ביין נדיר.
מקורות השם:
[Βάκχος] BÀCCO (מילה ביוונית) - אלוהי היין
הגדרה:
IGT אי הנוראגי
ענבים:
קאניולארי 100%
בָּצִיר:
2018
אזור הכרם:
אזור סרדיניה (איטליה)
אדמה:
בעיקר גירני
גוֹבַה:
250 מעל פני הים
תפוקה לכל דונם:
65 q.li/ha
אופן הגידול:
Guyot and latin vine
צפיפות שתילה:
5,000 צמחים / דונם
תהליך ייצור היין:
בציר ידני נבחר שנאסף בסלים קטנים. הענבים שנבצרו נסחטים במשך מספר ימים, על מנת להפיק את כל הפוטנציאל הארומטי מקליפותהם.
טמפרטורת תסיסה:
22-24 מעלות צלזיוס
זמן התסיסה / תסיסה:
ארוך-בינוני
הַבשָׁלָה:
Sur lies
תקופת הביקבוק:
אביב 2020
רמת אלכוהול:
15%
יישון פוטנציאלי:
8 שנים
הגדרות טעימה:
עין: אדום עם נטייה לגוונים סגולים.
אף: עז ומורכב, המאופיין במעטפת ארומתית של ליקר דובדבנים ומאסק.
פה: על החך זהו יין עם גוף מלא וארוך בעל טעם הרמוני, פירותי עם רעננות שהופכת אותו קל מאוד לשתייה.
אִחסוּן:
מגישים בטמפרטורה של 16-18 מעלות צלזיוס.
דגם: | bacco |